Ranunkelhaven

ÅBENT HUS

 

Der er desværre ikke planlagt åbent hus på nuværende tidspunkt – men book en fremvisning nedenfor.

 

Se ledige boliger

- brug vores interaktive kort eller listen nedenunder

Tryk på pilen for at skifte vinkel

Om boligerne

Området Ranunkelhaven er beliggende i den nordlige del af Middelfart - syd for Lillebæltsbroen, mellem Jyllandsvej og Strandvejen. Et attraktivt boligområde - bl.a. grundet dets placering med udsigt til vandet og tæt på Midtbyen. Terrænet er skrånende mod vest med det højeste punkt mod Jyllandsvej. Nærværende projekt omhandler to punkthuse i 3 etager som opføres med henblik på udlejning. Derudover opføres der på sammen matrikel 17 rækkehuse i 2 plan. Bygningen er disponeret så punkthusenes lejligheder alle har udsigt mod vandet fra opholdsrum og altaner. Hensigten med designet og de valgte materialer er at skabe arkitektur der indpasser sig i omgivelserne, og i det hele taget fremstår med et simpelt, harmonisk udtryk. I punkthusene findes 4 lejlighedstyper på hhv. 61, 64, 87 og 88 kvadratmeter med stor tilhørende altan eller terrasse.

YouTube player
61-106 kvadratmeter (bruttoetageareal)
2 værelses - 4 værelses
Mdr. leje. Fra 6.100kr. + forbrug
Depositum: 3 måneders leje
El, vand og varme afregnes direkte med værkerne
Alt i Hårde hvidevare er installeret

Galleri

Beliggenhed

Området Ranunkelhaven er beliggende i den nordlige del af Middelfart – syd for Lillebæltsbroen, mellem Jyllandsvej og Strandvejen. Et attraktivt boligområde – bl.a. grundet dets placering med udsigt til vandet og tæt på Midtbyen. Terrænet er skrånende mod vest med det højeste punkt mod Jyllandsvej. Nærværende projekt omhandler to punkthuse i 3 etager som opføres med henblik på udlejning. Derudover opføres der på sammen matrikel 17 rækkehuse i 2 plan. Bygningen er disponeret så punkthusenes lejligheder alle har udsigt mod vandet fra opholdsrum og altaner. Hensigten med designet og de valgte materialer er at skabe arkitektur der indpasser sig i omgivelserne, og i det hele taget fremstår med et simpelt, harmonisk udtryk. I punkthusene findes 4 lejlighedstyper på hhv. 61, 64, 87 og 88 kvadratmeter med stor tilhørende altan eller terrasse.

Kontakt os

Er du interesseret i at leje en bolig, så kontakt os venligst for mere information enten via e-mail eller telefon. Følg med på siden, da der løbende vil komme opdateringer efterhånden som byggeriet skrider frem.