Bøgehegnet

ÅBENT HUS

 

Der er desværre ikke planlagt åbent hus på nuværende tidspunkt – men book en fremvisning nedenfor.

 

Se ledige boliger

- brug vores interaktive kort eller listen nedenunder

Om boligerne

Byggeriet indeholder principielt 2 forskellige boligtyper; 4-værelses og 5-værelses i størrelsen 99 og 120 m2 (bruttoetageareal). Køkken indeholder køle/frys, ovn, emhætte og opvaskemaskine. På badeværelset er er opsat vaskemaskine og tørretumbler. Byggeriget bliver DGNB Guld certificeret, hvilket stiller høje krav til byggeriets bæredygtighed. Dette indbefatter strenge krav til: Indeklima, materialevalg, biodiversitet og energieffektivt. Husene udføres som lavenergi huse med solcelleanlæg. Hvilket sikrer et minimalt forbrug.

99-120 kvadratmeter (bruttoetageareal)
4 værelses & 5 værelses
Mdr. leje. Fra 9.500kr. + forbrug
Depositum: 3 måneders leje
Lavenergihuse A2020
1,2 kw. solcelleanlæg

Galleri

Fællesarealer

Beplantning udføres efter lokalplanen, med allé træer i ca. hver 10 meter langs boligvejene. Øvrige beplantning i skovbrynstræer med eng- og græsarealer. I den sydlige del af området plantes der frugtplantage i æbler og mirabeller. En belyste fælles gå-/cykelsti udlægges i grus rundt i området, som giver mulighed for gåture, samt adgang til fælles udearealer. I den nordvestlige del af fællesarealet bygges der legeplads, bålplads. Dette areal afgrænses mod nord af en støjvold, som fungerer både som afskærmning mod vejen og rundkørsel. Legepladsen udføres i miljømærkerede materialer, med træ i naturlige farve, og faldunderlag i sand. Som en del af legepladsen, bruges der træstolpe i forskellige højder for at markere stolpehuler fra den tidligere fundet hustomt. Markering bliver dog en kopi af husets fodaftryk.

Beliggenhed

Ejendommene bliver opført i flotte omgivelser få hundrede meter til Haughus Gods og omkringliggende flot natur med marklandskab og skov. Samtidig er der kort afstand til alle byens gode faciliteter, et fantastisk område med grønne arealer. Området indbyder til smukke gåture i bebyggelsen. Vil du opleve skoven, så kan gåturen tillige gå igennem det nærliggende skovområde.

Kontakt os

Er du interesseret i at leje en bolig, så kontakt os venligst for mere information enten via e-mail eller telefon. Følg med på siden, da der løbende vil komme opdateringer efterhånden som byggeriet skrider frem.