Fænøsund Park

Se ledige boliger

- brug vores interaktive kort eller listen nedenunder

Tryk på pilen for at skifte vinkel
Bolig til leje (Fænøsundpark 9 - bruttoareal) Bolig til salg (Fænøsundpark 11 - nettoareal)

Om boligerne

Byggeriet indeholder principielt 3 forskellige boligtyper; 2-Værelses og 3/4-Værelses lejligheder i størrelsen 89 og 119 m2 (bruttoetageareal)samt 1 penthouse lejlighed på 335 m2 (bruttoetageareal) i Fænøsundpark 11. Køkken indeholder køle/frys, ovn, emhætte og opvaskemaskine. På badeværelset er er opsat vaskemaskine og tørretumbler. En stor lys opgang med elevator, giver adgang til alle lejligheder. Penthouselejligheden forsynes med stor tagterrasse og udendørs pool, som placeres på tagterrassens nordlige område.

89-119 kvadratmeter (bruttoetageareal)
2 værelses - 4 værelses
Mdr. leje. Fra 10.200kr. + forbrug
Depositum: 3 måneders leje
El, vand og varme afregnes direkte med værkerne
Alt i Hårde hvidevare er installeret

Galleri

Arkitektur

Med respekt for områdets hovedattraktion, det gamle hospital, opføres punkthusene med et harmonisk og enkelt udtryk. Hensigten er at udføre gedigen arkitektur som ikke forstyrrer områdets særpræg: De meget detaljerede huse tegnet af Exners Tegnestue samt det gamle hospital. De to punkthuse placeres i samme vinkel som de eksisterende bebyggelser for at give en homogen sammenhæng trods forskelligt byggeri. Det er væsentligt for projektets placering at forståelsen af et samlet parkanlæg fastholdes. Facaderne udføres med fortanding, dels for at give adgang til lys i hver lejlighed, men også for at nedbryde volumen. Facaderne opmures i en tegl som med sin gule farve lægger sig op ad de gamle og de nyere bygninger i området. Bygningernes horisontale bånd understreges ved at vende murværksforbandtet til stående, som det også ses på nabobygningerne. Det understregede vandrette bånd er med til at lette facadeudtrykket. Boligerne har altaner i lys beton som hænges på facaden og værn udføres i stål/glas. De nederste boliger, uden terrænspring, tildeles afgrænsede terrasser med bøgehække som afskærmning. Vinduesoverflader og murkroneinddækninger udføres i en varm, brunlig nuance. Sålbænke udføres i lys beton. Tagets overflade er sort tagpap, og gennembrydninger i tagfladen udføres mat sorte og pænest muligt indpasset i tagfladen.

Beliggenhed

Ejendommene bliver opført med kun 200 meter til Fænøsund i et maritimt miljø tæt på vandet. Her forenes det bedste af alt. En kort beliggenhed til alle byens gode faciliteter, et fantastisk område med grønne arealer direkte ned til vandet og ikke mindst en udsigt, der kommer til at stjæle din opmærksomhed. Området indbyder til smukke gåture langs vandet eller måske en tur ud på vandet. Vil du opleve skoven, så kan gåturen tillige gå igennem det nærliggende skovområde.

Kontakt os

Er du interesseret i at leje en bolig, så kontakt os venligst for mere information enten via e-mail eller telefon. Følg med på siden, da der løbende vil komme opdateringer efterhånden som byggeriet skrider frem.