Akelejehaven

PT INGEN LEDIGE LEJEMÅL

Men du er meget velkommen til at blive skrevet på venteliste – så kontakter vi dig så snart der er en ledig bolig.
Du kan skrive til os på udlejning@lbg.dk

Se ledige boliger

- brug vores interaktive kort eller listen nedenunder

Om boligerne

På Akelejehaven får du en 103 kvadratmeter effektiv udnyttet 4-værelses bolig. Boligen indeholder entré med trappe til 1. sal og med plads til at hænge overtøj. I forlængelse af entréen er placeret ét mindre toilet med mulighed for vaskemaskine og tørretumbler. Forsætter man i stueetage går man ud i et stort køkkenalrum med et lyst og moderne samtalekøkken. Stueetagen afsluttes med en stue med mulighed for en sofagruppe. På 1. sal finder man et stort soveværelse med fransk altan samt 2 mindre værelser desuden et badeværelse. Boligen har gulvvarme i stueetagen samt i badeværelset på 1. sals. Boligerne har eget ventilationsanlæg og er energieffektive. Varmeleverandør er Middelfart fjernvarme og man bliver tilmeldt vand og elektricitet hos EWII. Boligerne udlejes inkl. hårde-hvidevare i køkken. Der er indbygget skabe i alle 3 værelser. Til boligen hører en mindre forhave samt baghave, så man har god mulighed for at opleve solen i løbet af dagen. Hver bolig har i forhaven placeret et mindre redskabs-skur til brug for opbevaring. Hver bolig har egen parkeringsplads.

103 kvadratmeter
4 værelses
Mdr. leje. Fra 8.800 kr. + forbrug jf. lejeliste
Depositum: 3 måneders leje
El, vand og varme afregnes direkte med værkerne
Mindre husdyr tilladt

Galleri

Bæredygtige og tidsstærke materialer

Boligerne opføres i murstenen Laika fra Støjer tegl i Assens. Vinduerne bliver i materialerne træ og aluminium, som sikrer lang levetid og minimal ressourceforbrug. Vinduerne er med 3-lags glas for effektiv isolering og begrænset varmetab. Gulvene bliver udført i slidstærke materialer i form af klinkegulve og vinylgulve. Udenomsarealerne tilpasses de eksisterende omgivelser og alt regnvand håndteres på grunden blandt andet ved hjælp af græsarmering og LAR-anlæg. Der opsættes fælles ladestander fra Clever til brug for ejendommens beboer.

Beliggenhed

Fra Akelejehaven er der kun få minutters kørsel til Middelfart centrum med bl.a. skole, banegård, gågaden, havepromenaden og dagligvareindkøb. Rækkehusene er placeret smukt og giver mulighed for at se begge broer og Lillebælt hver dag. Boligerne er placeret 400 meter fra Lillebælt og er nabo til et stort grønt område. Placeringen i Middelfart giver mulighed for at nå Odense, Kolding
og Vejle på under 30 min. og mere end 408.000 jobs inden for én time.

Kontakt os

Er du interesseret i at leje en bolig, så kontakt os venligst for mere information enten via e-mail eller telefon. Følg med på siden, da der løbende vil komme opdateringer, som byggeriet skrider frem.