Tlf: 63 41 85 83 / 63 41 85 94
Åbningstider: Man-Tors kl. 08.00 - 16.00
Fre kl. 08.00 - 15.30

Følg os på de sociale medier

Søg lejebolig

Find din nye lejebolig

Område

Pris pr/mdr.

Størrelse/ m2. min.

0
0300

Antal værelser.

Søg

Indflytning

Her finder du information om din indflytning i din nye lejlighed. Vi beskæftigere os med at opretholde en god service overfor vores lejere, så hvis der noget du ikke kan finde svar på, kontakt os da på enten telefon eller mail.

Information til lejekontrakt

Klik her for at gå til vores formular.

Før indflytning

Når du har fundet den lejlighed du godt kan lide, kontakter du os for at få en fremvisning. Er lejligheden noget for dig, skal du sende en mail til os med følgende oplysninger på dig selv: - Lejlighedens adresse - Fulde navn - Nuværende adresse og postnr. - Tlf. nr. - Ønsket indflytningsdato

Kontrakt

Når vi har modtaget en mail med dine oplysninger, vil vi lave en kontrakt til dig. Du vil modtage kontrakten på mail. Du får derefter som udgangspunkt 3 dage til at læse den igennem og komme med spørgsmål, inden vi skal have en underskrift. Fortryder du lejligheden, skal du blot informere os om det, inden du underskriver kontrakten. Vi sender derefter kontrakten retur med underskrift, samt indkaldelse til indflytning.

Depositum og forudbetalt leje

Når kontrakten er underskrevet har du 7 dage til, at indbetale depositum og forudbetalt leje til vores konto. Alle informationer finder du i lejekontrakten.

Nøgler

Ved indflytning for du overdraget nøglerne til lejligheden.

Besigtigelse, fejl og mangelliste

Når du har modtaget nøgler til lejligheden, har du 14 dage til at lave en fejl og mangelliste og sende til os. Alle fejl og mangler vil blive noteret og blive udbedret indenfor 14 dage.

Forsyningsselskab

Du modtager en engangsfuldmagt til el sammen med lejekontrakten. Den sender vi ind til det energiselskab, som din lejlighed er tilknyttet. Vi tilmelder også vand og varme. Du skal derfor ikke foretage dig noget i forhold til forbrug.

TV og internet

I de fleste af vores lejligheder er der tilknyttet en bestemt udbyder på tv-pakkerne. Internet kan du frit vælge, så længe det ikke er kabel. Er det internet med kabel, skal du vælge den pakke de tilbyder ved din udbyder. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.