Tlf: 63 41 85 83 / 63 41 85 94
Åbningstider: Man-Tors kl. 08.00 - 16.00
Fre kl. 08.00 - 15.30

Følg os på de sociale medier

Søg lejebolig

Find din nye lejebolig

Område

Pris pr/mdr.

Størrelse/ m2. min.

0
0300

Antal værelser.

Søg

Fraflytning

Her finder du information vedrørende fraflytning fra lejemålet. Har du spørgsmål, du ikke kan finde svar på her, er du velkommen til at kontakte os.

Opsigelse

Ønsker du at opsige din lejlighed, skal du være opmærksom på, at du som udgangspunkt har 3 måneders opsigelse på lejemålet og skal derfor betale husleje og aconto i den periode. Har du forudbetalt husleje, kan du bruge den i den sidste måned du hæfter for lejligheden. Skriv til os inden du opsiger, hvis du er i tvivl om noget.

Opsigeslsesformular

Følg dette link til en opsigelsesformular, som skal hjælpe dig til at få svar på de nødvendige spørgsmål, du måtte have i forbindelse med din udflytning af lejligheden.

Opsigelsesformular

Fraflytningsdato

Du hæfter som udgangspunkt for lejemålet i 3 måneder og skal lejligheden afleveres istandsat, skal du være fraflyttet lejligheden 10 arbejdsdage før ophørsdagen. Det giver os tid til at sætte lejligheden i stand, til at ny lejer kan overtage til den næste 1. i måneden.

Forudbetalt leje

Forudbetalt leje er noget du indbetaler i forbindelse med kontraktens underskrift og betaling af depositum. Du kan se, hvad du har indbetalt på side 2 i lejekontrakten. Hvis du har betalt forudbetalt leje, kan du bruge den til at betale husleje den sidste måned du bor i lejligheden.

Skal jeg male og slibe gulve?

Hvis lejer har beboet lejemålet i 4 år eller derover, må der påregnes fuld istandsættelse af malbare flader og gulve, da det anses for normalt, at istandsættelse skal ske ca. hvert 4.-5. år, dog eventuelt hyppigere ved brug af stearinlys, samt kraftig mados. Ved kortere bo-periode vil istandsættelseskravet blive reduceret forholdsmæssigt.
Istandsættelsen foretages ved udlejerens foranstaltning, d.v.s. ved hjælp af de af udlejer anviste håndværkere.
Ved fraflytning vil gulvene altid skulle behandles.

Afmelding af forsynningselskaber

Når du fraflytter vores lejemål, melder vi flytning på vand, varme og el.

Afmelding af TV og internet

Det kommer an på, hvad der står i lejekontrakten og på, hvilken ejendom du bor i. Som udgangspunkt er det noget du selv står for at tilmelde og afmelde.